Velkommen indenfor på min blog der vil handle om, hvad jeg interesserer mig for. Du er meget velkommen til at følge med, kommentere og komme med forslag til, hvad jeg skal skrive om. Måske kender du mig allerede, måske gør du ikke – i hvert fald vil jeg kort præsentere mig og fortælle lidt om, hvad jeg går og interesserer mig for.

Jeg hedder Lars Hansen og bor i dag i landets smukkeste og hyggeligste by: Skærbæk. Tidligere boede jeg i en lille by uden for Holstebro, men da jeg blev pensioneret besluttede jeg mig for at flytte her til Skærbæk – dels fordi den er rigtig hyggelig og alle kommer hinanden med og dels fordi jeg havde et stort ønske om at komme tættere på mine 2 børn og især mine skønne børnebørn.
For 3 år siden tog jeg den store beslutning om, at jeg ville søge min pension og dermed begynde på et nyt kapitel i mit liv. Inden da havde jeg i 42 år arbejdet som brandmand og nydt at tage på arbejde hver eneste dag.

At gøre en forskel hver dag når man er på arbejde, har for mig givet rigtig stor mening og en lyst og vilje til hele tiden at være så dygtig, som overhovedet mulig til mit job.
At møde ind om morgenen og ikke vide, hvad dagen vil bringe for sidst på dagen at køre hjem og være fyldt op med en masse indtryk og en viden om, at man reddede en hel tilværelse for mange mennesker – det har for mig altid været drivkraften i mit arbejde.

Nu er jeg som sagt pensionist og nyder det nye liv, som der er fulgt med denne titel. Nu har jeg tid til at nyde mine børnebørn, mine venner og min have, som jeg bruger rigtig mange timer i.