skaerbaek

SKÆRBÆK

I dagens Danmark er det svært at undgå brugen af alle de moderne teknologiske vidundere, der ikke fandtes i min barndom.

Ligesom mange andre i min alder har jeg besluttet mig for, at jeg gerne vil være en del af denne teknologiske udvikling og har derfor deltaget i en række kurser, hvor jeg er blevet introduceret for blandt andet internettet, smartphones med mere.

At modtage og sende SMS’er, at kunne logge på web-bank og E-boks og at kunne hente informationer på internettet er en naturlig del at de yngres hverdag. Men jeg må indrømme, at efter jeg har lært det, så kan jeg godt det det geniale i mange af disse ting.

Mine børn og børnebørn har efterhånden hørt en del af mine historier om ”de gode gamle dage” og de oplevelser jeg har haft igennem livet og især på mit arbejde som brandmand. Førhen satte man sig måske ned og skrev en bog om alle de gode minder, men på kraftig opfordring af især mit ældste barnebarn forsøger jeg mig nu med en blog omkring mit liv.

Så hjertelig velkommen til min beskedne blog om stort og småt fra mit liv – en lille brik i et stort puslespil, men en meget vigtig brik, hvis du spørger mig!